Restaurant Comtes de Prades
– 977 868 270 –

Situat a l’entrada del Càmping, el Restaurant Comtes de Prades ofereix una cuina de muntanya amb el toc mediterrani de la mà del nostre xef. Està obert tant als clients del càmping com també als visitants que passen per la zona. La nostra varietat de sales amb vistes a la muntanya i l’ampli pàrquing ens permet atendre tot tipus de petició.

Consultar els menús i les cartes de festes

Informació del Restaurant

Al Restaurant Comtes de Prades estem oberts durant tot l’any i oferim la típica cuina de muntanya. També disposa d’una sala gran per realitzar reunions, celebracions i sopars de grup.

S’estan fent modificacions a la carta

Per qualsevol consulta, suggerència o reserva truqueu-nos al telèfon del Càmping o envieu-nos un correu electrònic:


Estem especialitzats amb cuina de muntanya, i també oferim la possibilitat de dinars i/o esdeveniments per a grups. Normalment treballem amb la suficient anticipació perquè el grup pugui escollir els plats abans de venir i així ja estigui tot ben organitzat a la vostra arribada.

Podeu contactar-nos i us informarem de totes les opcions!

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Consulteu la disponibilitat i truqueu-nos per qualsevol dubte o reserva:

  • Telèfon: +34 977 86 82 70

El Restaurant està situat a l’entrada del Càmping, i disposa d’un ampli pàrquing per 200 motocicletes i 80 cotxes. Per altra banda, la amplia terrassa pot ser utilitzada de pàrquing de 70 bicicletes.

Disposem d’una sala per màxim 150 comensals on podem oferir esmorzars de forquilla durant tot el matí, o si el clima ho permet podem muntar les taules a la terrassa per gaudir del entorn.

Els esmorzars poden ser flexibles a la vostra necessitat, entre molts tipus d’acompanyaments, els hi destaquem els més sol·licitats:

  • Plats de llonganissa amb fesols i ous ferrats
  • Pa torrat amb tomàquet i taula d’embotits o formatges
  • Truita de patates o d’espinacs i patates fregides
  • Aigua, vi, cervesa, sangria o cafès

ELS ESPAIS

  • La Sala Galeria es la nova sala del Restaurant, amb una vidriera de 365º graus, ideal per llegir, treballar, prendre un refresc o esperar-vos còmodament si teniu una reserva. Esta equipada amb sofàs i taules d’estar, televisió 50” amb possibilitat de visualitzar partits o demanar el vostre canal desitjat. És una molt bona opció per quan plou o quan fa molt fred, ja que te una llar de foc que dona molt caliu a la sala.
  • Per altra banda, la amplia Terrassa ofereix servei de Bar i Carta per aquells que tinguin mascotes i volen degustar els menús del Restaurant. Espai apte pels fumadors, ja que està al aire lliure.