Càmping Prades rep el Premi per la seva trajectòria

Premis Cambra de Comerç 2019

El passat Dijous 28 de Novembre, la Cambra oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, va celebrar l’entrega de premis que reconeixen la progressió, l’aposta per l’I+D, la internacionalització, la trajectòria i els valors d’un total de 34 empreses de les comarques Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra alta.

Una de les novetats d’enguany són els tres premis que s’atorguen dins el marc de l’edició de “Sostenibilitat i futur” i on valoren tres aspectes que són: “la internacionalització, la innovació i la trajectòria.

En aquest apartat, el Càmping Prades va ser guardonat per la seva trajectòria com a complex turístic de primera categoria, gràcies a la seva impecable activitat contribuïnt al desenvolupament turístic de la Vila Vermella i per extensió, del conjunt de les muntanyes de Prades.

El càmping Prades es troba al cor de les muntanyes de Prades, rodejats de tranquil.litat i de natura a 1000m d’altura conservant un agradable ambient amb confortables bungalows, parcel.les i serveis. Situat a 400 metres de l’emblemàtic poble de Prades on fer senderisme i activitats com l’enoturisme, astronomia, esports d’aventura i ciclisme.

L’activitat del Càmping Prades ha estat determinant per posicionar les Muntanyes de Prades com una destinació turística de primer ordre.

Desde la Direcció del Càmping Prades, volem compartir aquest “Premi a la Trajectòria” amb tots els clients i amb tot el nostre equip humà, per la vostra fidelitat i compromís tan encoratjadora per a nosaltres i sense la qual no hagués estat possible rebre aquest guardó.

Altres notícies interessants

Cap d’any 2019 !!
La cervesa elaborada amb llúpol de Prades!
Un nou turisme que es desperta a Prades!