5 motius per escollir les muntanyes de Prades per fer concentracions de cotxes i motos

La ubicació en el territori

La serra de Prades es situa entre la província de Lleida i Tarragona envoltada de carreteres principals i secundàries que fan que es tardi 1h des de les dos capitals de província. Una vegada arribem al peu de la muntanya trobem poblacions com Vimbodí-Poblet en el costat Lleidatà, o Alforja-Vilaplana en el costat Tarragoní que ens permetran establir un punt de trobada abans de començar l’ascens.

Les carreteres poc transitades

La serra de Prades és una zona poc transitada degut a la inexistència del sector industrial i el baix nivell de població, això permet tenir un major control dels trams i poder gaudir de les corbes amb les impressionants vistes de l’entorn.

Condicions climàtiques favorables

A excepció dels mesos d’hivern, les muntanyes de Prades presenten una climatologia agradable, amb carreteres seques i ben asfaltades. Algunes vies més principals ofereixen amplitud de carril amb bons vorals com la de Vilosell a Vilanova de Prades o la de Cornudella a Albarca. No obstant, les carreteres més secundàries originals de la seva època, són obligatòries pels més aficionats amb viratges més pronunciats i poca amplitud de carril.

Punts de parada i amplis pàrquings

Durant l’ascens per les corbes ens anem trobant poblacions amb pàrquings, bars i paradors per qualsevol parada o emergència. A més, una vegada arribats a Prades trobem un ampli pàrquing a l’entrada del Poble venint des de Vilanova de Prades. Si busquem un pàrquing amb restaurant a prop sens dubte que la millor opció és el Restaurant del Càmping de Prades amb capacitat per 300 motos o 170 vehicles.

L’oferta gastronòmica del poble de Prades

Aquest petit poble de muntanya aplega una gran diversitat gastronòmica en diferents Bars i Restaurants ubicats majoritàriament a la plaça del poble. La brasa, els estofats i les receptes amb bolets les trobareu en gran part de les cartes i els menús. Des del Restaurant Comtes de Prades, ubicat a l’entrada del càmping de Prades, oferim esmorzars de forquilla amb gran varietat de beure i menjar, com també esmorzars personalitzats al gust del client. Tenim capacitat per 160 persones a la nostra sala Catalunya amb projectors, sistema d’audio i pàrquing per tots els assistents.

Carta 2020
Dinars de grups
Calçotada 2020