Estades de grups

Càmping Prades Park és un complex en el què l’ampli espai de les instal·lacions i l’entorn natural de les muntanyes, ens permeten oferir diferents activitats, gastronomia i allotjaments pels diferents tipus de grups que ens venen a visitar any rere any. Destaquem les estades esportives, estades d’empreses i “Team Building”, escoles i instituts, celebracions o grups d’amics, i divulgadors científics.

Estades esportives

A Prades Park sabem que el vostre Stage, Campus o Pretemporada ha de ser productiu, rendible i, a la vegada, aconseguir la màxima cohesió de grup. Les instal·lacions, lʼentorn i lʼexperiència amb tots els clubs que han passat per Prades Park, ens fa pensar que comencem a ser un dels ingredients principals de la recepta de cada temporada, i ens deixa molt satisfets escoltar repetidament que…

L’èxit comença aquí

“Totes les instal·lacions es troben en un mateix recinte, evitant desplaçaments i guanyant en eficàcia i concentració”


Instal·lacions de primera categoria per la realització dʼestades esportives i campus de futbol, amb tres camps de futbol reglamentaris de gespa natural. ( 2 de futbol 11 i un de futbol 7). També disposem dʼuna pista de bàsquet, pistes de pàdel, pistes de voleibol platja i piscina.


Àmplia oferta de serveis per a completar la vostra estada. Sales de conferències per a fer projeccions o xerrades tàctiques. Restaurant amb cuina de muntanya i menús especials per esportistes. Sales de jocs, Bar de la piscina amb visualització de canals esportius.

“Prades gaudeix d’un microclima únic, amb
dies assolellats i nits refrescants.”

“L’altitud (1000m) és clau per aconseguir
una preparació física de primer nivell”


Un complex esportiu situat a 1000m dʼaltura i enmig del parc natural de les Muntanyes de Prades envoltat de senders i camins de sorra tova per la realització dʼexercicis i circuits de resistencia. A 200 metres de la emblemàtica població de Prades.

2 camps de futbol 11 de gespa natural
1 camp de futbol 7 de gespa natural
Vestuaris amb dutxes i sala de material esportiu
2 piscines climatitzades exteriors
Bungalows de Fusta esportius de 30 places.
Bungalows privats de 4 i 6 places.

Restaurant especialitzat en cuina esportiva
Sala de reunions amb projector
Wifi a tot el complex
Sala de Jocs i Discoteca
Pistes de pàdel, bàsquet i voleibol
Discoteca

“La zona ofereix lʼoportunitat de practicar diferents activitats dʼaventura com ara Kayak, espeleologia, escalada.. i sobretot senderisme i trekking ja que està rodejat de muntanyes i llocs espectaculars”

Fem equip amb els millors

Campus

Els més recents

 • Campus Jordi Calavera
 • Campus Costa Daurada
 • Campus Tecni Futbol

Altres Campus que han estat aqui

 • C.E. Europa Campus
 • Campus Capdevila CF Tarrega
 • Campus de Tecnificació Hristo Stoichkov
 • Campus Barça Sport


Escoles i instituts

Càmping Prades Park està al centre de les muntanyes de Prades, a 2 hores de Barcelona, 1 hora de Lleida i 1 hora de Tarragona. Disposem d’un complex amb allotjament per grups com escoles i instituts, un restaurant que ofereix pensió completa de qualitat, i unes instal·lacions d’oci i esportives que ens fan un espai idoni per tot tipus d’edats.

Aquest 2019 estem començant a treballar conjuntament amb una empresa d’activitats d’educació ambiental i de divulgació científica enfocades a la natura i a l’astronomia. Ells disposen de monitors que s’encarreguen dels alumnes des de primera hora del matí fins la nit.

Per conèixer els detalls de tots els programes que oferim amb monitors, contacteu amb nosaltres al correu electrònic [email protected]

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Al recinte hi ha dues piscines, una més profunda i una altra pels més petits, ocasionalment s’hi realitzen jocs d’aigua i Aquagym, gaudint de visites a la muntanya.

Als voltants de les piscines hi ha un recinte amb gespa natural, amb zones de sol i una zones amb ombra. També disposem de gandules i servei de socorrisme per la seva seguretat.

 • Utilitzem l’energia solar mitjançant plaques solars per climatitzar l’aigua de les piscines i un sistema ecològic de cloració amb electròlisis salina per cuidar el medi ambient i la vostra salut.
 • Les Piscines estan obertes des de Sant Joan fins l’ 11 de Setembre. 

Dins del complex s’hi troba una àmplia zona esportiva que combina els esports més populars del nostre territori. Podràs seguir practicant el teu esport preferit, fer noves amistats i passar una bona estona a l’aire lliure. Quin és el teu lloc preferit?

 • 2 pistes de pàdel.
 • 2 camps de futbol 11 i 1 camp de futbol 7 tots amb gespa natural.
 • 1 pista de vòlei-platja
 • 1 pista de bàsquet.
 • 1 taula de ping-pong.

Si necessites més informació per grups esportius consulteu la secció dedicada a: Estades Esportives.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Ens trobem a 200 metres del poble de Prades també conegut com la Vila Vermella pel color del sòl i l’arquitectura de tot el municipi. Prades és un dels pobles amb més encant de tot el país, reconegut dins del segell de viles florides, turisme en família i destinació per excel·lència de turisme esportiu per la seva alçada i el bon clima.

Prades, ofereix una gran quantitat d’oferta gastronòmica a la seva plaça major on hi trobem la coneguda Font de Prades del segle XIII, la qual forma part de la cultura i la història d’aquest poble, que podreu anar descobrint mica en mica seguint la seva ruta cultural.

Durant l’any es realitzen una gran quantitat d’esdeveniments destacant:

 • La fira del vi i del cava
 • La festa de la patata
 • La festa de la farigola.

A la carpeta de Benvinguda del Càmping trobareu més informació i les dates de les festivitats.

L’escalada es un dels esports més practicats a les muntanyes de Prades durant tot l’any. Tenim sort de estar al costat de destinacions d’escalada conegudes a tot el món.

Des de Càmping Prades estareu ubicats al centre de tots els punts d’escalada importants, amb l’avantatge de estar en un complex amb parcel·les amplies, de fàcil accés i amb grans descomptes en temporada baixa. Consulteu també els descomptes que us podem oferir en bungalows .

Cada zona, una disciplina!

 • A 20 minuts de Siurana
 • A 20 minuts de la Mussara i la Febró
 • A 20 minuts del Montant
 • A 20 minuts de la Riba

En l’àmbit del barranquisme la nostra empresa col·laboradora Gorg Aventura ofereix 2 descensos d’iniciació perquè descobriu els indrets d’aquestes muntanyes amb un toc d’aventura, a continuació podreu conèixer els detalls de cada una.

 • Barranc dels Gorgs

Descens per debutants, ideal per les famílies aventureres o per grups que no han fet mai barranquisme. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 20 minuts arribem al punt de destinació, on es caminarà durant 10 minuts per bonics indrets fins arribar a l’inici del descens.

 • Barranc del Glorieta

Descens també d’iniciació tot i que una mica més esportiu i llarg que l’anterior. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 30 minuts arribem al punt de destinació, on caminarem durant 25 minuts per un bonic sender fins arribar a l’inici del descens.

Empreses & Team Building

Càmping Prades està situat al centre de les muntanyes de Prades a 1.000 metres d’altura, el complex disposa de diferents tipus d’allotjaments, junt als menús gastronòmics adaptats a les vostres necessitats i les instal·lacions de lleure del mateix complex ens fan un espai idoni per passar la vostra reunió o estada de Team Building.

A continuació detallem les possibles necessitats que vulgueu afegir a la vostra estada:

 • Servei d’una sala amb projecció i so per fer xerrades o reunions
 • Servei de mitja pensió o pensió completa la nostre Restaurant
 • Guia d’excursions i activitats auto-guiades a peu per l’entorn
 • Accès a la piscina o us exclusiu de les pistes de pàdel
 • Servei de cambrer privat al nostre Sport & Lounge Bar
 • Contacte directe amb empreses de transport i autobús privat

Al recinte hi ha dues piscines, una més profunda i una altra pels més petits, ocasionalment s’hi realitzen jocs d’aigua i Aquagym, gaudint de visites a la muntanya.

Als voltants de les piscines hi ha un recinte amb gespa natural, amb zones de sol i una zones amb ombra. També disposem de gandules i servei de socorrisme per la seva seguretat.

 • Utilitzem l’energia solar mitjançant plaques solars per climatitzar l’aigua de les piscines i un sistema ecològic de cloració amb electròlisis salina per cuidar el medi ambient i la vostra salut.
 • Les Piscines estan obertes des de Sant Joan fins l’ 11 de Setembre. 

Dins del complex s’hi troba una àmplia zona esportiva que combina els esports més populars del nostre territori. Podràs seguir practicant el teu esport preferit, fer noves amistats i passar una bona estona a l’aire lliure. Quin és el teu lloc preferit?

 • 2 pistes de pàdel.
 • 2 camps de futbol 11 i 1 camp de futbol 7 tots amb gespa natural.
 • 1 pista de vòlei-platja
 • 1 pista de bàsquet.
 • 1 taula de ping-pong.

Si necessites més informació per grups esportius consulteu la secció dedicada a: Estades Esportives.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Ens trobem a 200 metres del poble de Prades també conegut com la Vila Vermella pel color del sòl i l’arquitectura de tot el municipi. Prades és un dels pobles amb més encant de tot el país, reconegut dins del segell de viles florides, turisme en família i destinació per excel·lència de turisme esportiu per la seva alçada i el bon clima.

Prades, ofereix una gran quantitat d’oferta gastronòmica a la seva plaça major on hi trobem la coneguda Font de Prades del segle XIII, la qual forma part de la cultura i la història d’aquest poble, que podreu anar descobrint mica en mica seguint la seva ruta cultural.

Durant l’any es realitzen una gran quantitat d’esdeveniments destacant:

 • La fira del vi i del cava
 • La festa de la patata
 • La festa de la farigola.

A la carpeta de Benvinguda del Càmping trobareu més informació i les dates de les festivitats.

Per qualsevol consulta, suggerència o reserva truqueu-nos al telèfon del Càmping o envieu-nos un correu electrònic:


Estem especialitzats amb cuina de muntanya, i també oferim la possibilitat de dinars i/o esdeveniments per a grups. Normalment treballem amb la suficient anticipació perquè el grup pugui escollir els plats abans de venir i així ja estigui tot ben organitzat a la vostra arribada.

Podeu contactar-nos i us informarem de totes les opcions!

Celebracions i grups d’amics

Càmping Prades està situat al centre de les muntanyes de Prades a 1.000 metres d’altura. El complex disposa de diferents tipus d’allotjaments que junt amb els menús gastronòmics adaptats a les vostres necessitats i les instal·lacions de lleure del mateix complex, ens fan un espai idoni per passar la vostra celebració.

A continuació detallem els possibles requisits que vulgueu afegir a la vostra estada:

 • Servei d’una sala amb projecció, audio o reproducció de música
 • Servei de cambrer privat al nostre Sport & Lounge Bar
 • Accès a la piscina o us exclusiu de les pistes de pàdel
 • Mitja pensió o pensió completa al nostre restaurant
 • Servei de barraquisme amb monitor titulat o partides de paintball
 • Contacte directe amb empreses de transport i autobús privat


Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Al recinte hi ha dues piscines, una més profunda i una altra pels més petits, ocasionalment s’hi realitzen jocs d’aigua i Aquagym, gaudint de visites a la muntanya.

Als voltants de les piscines hi ha un recinte amb gespa natural, amb zones de sol i una zones amb ombra. També disposem de gandules i servei de socorrisme per la seva seguretat.

 • Utilitzem l’energia solar mitjançant plaques solars per climatitzar l’aigua de les piscines i un sistema ecològic de cloració amb electròlisis salina per cuidar el medi ambient i la vostra salut.
 • Les Piscines estan obertes des de Sant Joan fins l’ 11 de Setembre. 

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Dos espais perfectament pensats per passar una estona refrescant i de desconnexió, situat al centre del càmping molt a prop de la zona infantil i amb vistes a les piscines.

A la nostra terrassa exterior podràs degustar unes tapes fredes amb el teu refresc preferit i gelats de moltes varietats, acompanyats d’un so ambiental amb l’estil adient per cada moment.

 • Assisteix a la retransmissió de totes les competicions del teu equip preferit al nostre bar esportiu amb tres televisors i equip d’àudio especialitzat.
 • Després de sopar vine a provar els nostres còcktels, mojitos i gintonics premium gaudint de la tranquil·litat de la muntanya o dels espectacles programats a l’escenari del bar.

Dins del complex s’hi troba una àmplia zona esportiva que combina els esports més populars del nostre territori. Podràs seguir practicant el teu esport preferit, fer noves amistats i passar una bona estona a l’aire lliure. Quin és el teu lloc preferit?

 • 2 pistes de pàdel.
 • 2 camps de futbol 11 i 1 camp de futbol 7 tots amb gespa natural.
 • 1 pista de vòlei-platja
 • 1 pista de bàsquet.
 • 1 taula de ping-pong.

Si necessites més informació per grups esportius consulteu la secció dedicada a: Estades Esportives.

L’escalada es un dels esports més practicats a les muntanyes de Prades durant tot l’any. Tenim sort de estar al costat de destinacions d’escalada conegudes a tot el món.

Des de Càmping Prades estareu ubicats al centre de tots els punts d’escalada importants, amb l’avantatge de estar en un complex amb parcel·les amplies, de fàcil accés i amb grans descomptes en temporada baixa. Consulteu també els descomptes que us podem oferir en bungalows .

Cada zona, una disciplina!

 • A 20 minuts de Siurana
 • A 20 minuts de la Mussara i la Febró
 • A 20 minuts del Montant
 • A 20 minuts de la Riba

En l’àmbit del barranquisme la nostra empresa col·laboradora Gorg Aventura ofereix 2 descensos d’iniciació perquè descobriu els indrets d’aquestes muntanyes amb un toc d’aventura, a continuació podreu conèixer els detalls de cada una.

 • Barranc dels Gorgs

Descens per debutants, ideal per les famílies aventureres o per grups que no han fet mai barranquisme. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 20 minuts arribem al punt de destinació, on es caminarà durant 10 minuts per bonics indrets fins arribar a l’inici del descens.

 • Barranc del Glorieta

Descens també d’iniciació tot i que una mica més esportiu i llarg que l’anterior. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 30 minuts arribem al punt de destinació, on caminarem durant 25 minuts per un bonic sender fins arribar a l’inici del descens.


Divulgadors científics

Càmping Prades Park disposa d’un excel·lent ambient de concentració el qual és de gran ajuda en jornades de treball que requereixen grans esforços de concentració. És una molt bona opció per moure tot un departament per fer jornades de treballs intenses amb descansos en mig de la natura.

La combinació d’allotjaments per cada 2 integrants del projecte, pensió completa al nostre Restaurant, sales de treball amb projecció, connexió a internet i instal·lacions de lleure en el mateix càmping, fan d’aquest complex un lloc ideal per realitzar de forma productiva el projecte del vostre Departament.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Ens trobem a 200 metres del poble de Prades també conegut com la Vila Vermella pel color del sòl i l’arquitectura de tot el municipi. Prades és un dels pobles amb més encant de tot el país, reconegut dins del segell de viles florides, turisme en família i destinació per excel·lència de turisme esportiu per la seva alçada i el bon clima.

Prades, ofereix una gran quantitat d’oferta gastronòmica a la seva plaça major on hi trobem la coneguda Font de Prades del segle XIII, la qual forma part de la cultura i la història d’aquest poble, que podreu anar descobrint mica en mica seguint la seva ruta cultural.

Durant l’any es realitzen una gran quantitat d’esdeveniments destacant:

 • La fira del vi i del cava
 • La festa de la patata
 • La festa de la farigola.

A la carpeta de Benvinguda del Càmping trobareu més informació i les dates de les festivitats.

Dins del complex s’hi troba una àmplia zona esportiva que combina els esports més populars del nostre territori. Podràs seguir practicant el teu esport preferit, fer noves amistats i passar una bona estona a l’aire lliure. Quin és el teu lloc preferit?

 • 2 pistes de pàdel.
 • 2 camps de futbol 11 i 1 camp de futbol 7 tots amb gespa natural.
 • 1 pista de vòlei-platja
 • 1 pista de bàsquet.
 • 1 taula de ping-pong.

Si necessites més informació per grups esportius consulteu la secció dedicada a: Estades Esportives.

ELS ESPAIS

 • La Sala Galeria es la nova sala del Restaurant, amb una vidriera de 365º graus, ideal per llegir, treballar, prendre un refresc o esperar-vos còmodament si teniu una reserva. Esta equipada amb sofàs i taules d’estar, televisió 50” amb possibilitat de visualitzar partits o demanar el vostre canal desitjat. És una molt bona opció per quan plou o quan fa molt fred, ja que te una llar de foc que dona molt caliu a la sala.
 • Per altra banda, la amplia Terrassa ofereix servei de Bar i Carta per aquells que tinguin mascotes i volen degustar els menús del Restaurant. Espai apte pels fumadors, ja que està al aire lliure.

Al arribar al càmping, trobaran les millors rutes de senderisme auto-guiades a la Carpeta de Benvinguda, que els hi entregarem al check-in. Hi trobaran les excursions explicades des del Càmping, amb un mapa orientatiu i la duració de cada excursió. A més, tenim mapes dels camins naturals de les muntanyes de Prades per si voleu muntar vosaltres l’excursió.

A continuació fem una descripció de les més interessants:

 • La Roca Foradada: La més a prop del càmping, és una gran roca situada a 3 km en mig del bosc que té un forat al centre que s’hi pot pujar, a la part de dalt obtindreu molt bones vistes de la vall. Un 4 de 5 per anar a veure les postes de sol.
 • Les 3 ermites són una ruta cultural que tenim a Prades, la última ermita es situa a 4 km del Càmping, es pot arribar caminant i també de forma fàcil amb cotxe. Hi ha una zona de Pic-nic i molt bones vistes a la vall de Capafons. Aquí podreu apreciar perquè a Prades li diuen la Vila Vermella.
 • El Tossal de la Baltasana: El cim de les muntanyes de Prades, a 5 km del Càmping, una excursió enèrgica i amb desnivell que ens portarà al cim de 1203m. Als dies clars fins i tot es pot observar el mar. Molt recomanable fer-la amb bicicleta tot i que és de dificultat moderada.
 • Els gorgs de la Febró: Des de Sant Joan fins a l’Octubre recomanem anar a veure els Gorgs de la Febró, una excursió que està situada a 8 km del Càmping, per tant s’ha d’agafar el cotxe i una vegada aparcat, comença l’excursió fins arribar a una cascada on us hi podreu banyar.
 • A més, a la Carpeta de Benvinguda trobareu la ruta per anar a Siurana i per anar al Toll de l’Olla.

Caus i esplais

Disposem d’un espai d’acampada lliure per plantar les tendes dels caus i els esplais que venen al Càmping. A més, disposem de banys amb dutxes d’aigua calenta, camp de futbol per realitzar activitats, un minimarket per si es necessita comprar algun producte bàsic i en cas que tinguem mal temps, podeu trobar una sala on es pot realitzar una xarrada o diverses activitats.

Consulteu-nos el preu especial per esplais i caus, i teniu en compte que és necessari realitzar reserva prèvia.

El Bloc de Serveis disposa de dutxes i lavabos renovats des del 2015 per donar el màxim confort al nostre client, hi poden trobar:

 • Rentamans.
 • Vestidors i dutxes individuals. 
 • Banyera i canviador per a bebés.
 • Bany de minusvàlids complet.

Per garantir la seva comoditat durant tota l’estada també oferim una zona amb:

 • Rentadores (funciona amb fitxes).
 • Piques per a rentar els plats.
 • Safareigs per a rentar la roba.

Dins del complex s’hi troba una àmplia zona esportiva que combina els esports més populars del nostre territori. Podràs seguir practicant el teu esport preferit, fer noves amistats i passar una bona estona a l’aire lliure. Quin és el teu lloc preferit?

 • 2 pistes de pàdel.
 • 2 camps de futbol 11 i 1 camp de futbol 7 tots amb gespa natural.
 • 1 pista de vòlei-platja
 • 1 pista de bàsquet.
 • 1 taula de ping-pong.

Si necessites més informació per grups esportius consulteu la secció dedicada a: Estades Esportives.

El nostre Parc Infantil disposa de gronxadors, un gronxador per a bebes, molls d’animals i una caseta amb un tobogan.

 • Juntament al costat hi ha la Sala de jocs i el Miniclub, és el punt de trobada d’animació del càmping, on s’hi poden fer manualitats, jugar amb jocs de taula, jugar al billar i al futbolin.
 • Pels més animats i el públic més juvenil la mateixa sala a la nit es transforma amb Mini-disco per ballar o fer-hi sessions de cinema.

Per saber més detalls de les activitats d’animació que es realitzen al càmping, aneu a l’apartat d’Activitats

Troba-hi tots els aliments bàsics pels teus àpats diaris i els elements per poder fer una barbacoa tant necessaris com el carbó i les pastilles d’encesa.

Per esmorzar pots encarregar pa, croissants i ensaïmades fetes expressament per tu, també hi podeu trobar les càpsules de la cafetera dels allotjaments per gaudir d’un bon cafè.

 • En Temporada Mitja-Alta podreu comprar fruita del temps i verdura de temporada.
 • Tenim productes de proximitat i km 0 de petits productors de la zona, per fomentar el territori. Podreu comprar souvenirs del càmping per totes les edats. No marxis sense un record de Càmping Prades.

Ens trobem a 200 metres del poble de Prades també conegut com la Vila Vermella pel color del sòl i l’arquitectura de tot el municipi. Prades és un dels pobles amb més encant de tot el país, reconegut dins del segell de viles florides, turisme en família i destinació per excel·lència de turisme esportiu per la seva alçada i el bon clima.

Prades, ofereix una gran quantitat d’oferta gastronòmica a la seva plaça major on hi trobem la coneguda Font de Prades del segle XIII, la qual forma part de la cultura i la història d’aquest poble, que podreu anar descobrint mica en mica seguint la seva ruta cultural.

Durant l’any es realitzen una gran quantitat d’esdeveniments destacant:

 • La fira del vi i del cava
 • La festa de la patata
 • La festa de la farigola.

A la carpeta de Benvinguda del Càmping trobareu més informació i les dates de les festivitats.

 • La fauna del nostre bosc presenta una diversitat d’espècies gràcies al microclima que presenta aquest espai, les marcades diferències en l’altitud i els nombrosos cursos d’aigua han propiciat que la fauna de Prades presenti les especies més típiques del mediterrani, es calcula que hi ha al voltant de 900 espècies de fauna, no obstant, la majoria d’elles són invertebrats. Entre els més singulars podem trobar el cabirol, la musaranya menuda, el gat salvatge, la guineu i el teixó.
 • En quant la flora, podem trobar nombrosos boscos de roures, castanyers, pi roig i alzines. Junt amb aquestes espècies hi podem trobar altres plantes com el boix grèvol, farigola o el romaní. Els bolets a la temporada de la tardor presenten un gran atractiu destacant el rovelló de Prades, el fredolic, la pota de perdiu i els ceps.

Estades esportives
Escoles i Instituts
Empreses & Team Building
Celebracions i grups d’amics
Caus i esplais
Divulgadors científics