Estades de grups

Càmping Prades Park és un complex en el què l’ampli espai de les instal·lacions i l’entorn natural de les muntanyes, ens permeten oferir diferents activitats, gastronomia i allotjaments pels diferents tipus de grups que ens venen a visitar any rere any. Destaquem les estades esportives, estades d’empreses i « Team Building », escoles i instituts, celebracions o grups d’amics, i divulgadors científics.

Estades esportives

A Prades Park sabem que el vostre Stage, Campus o Pretemporada ha de ser productiu, rendible i, a la vegada, aconseguir la màxima cohesió de grup. Les instal·lacions, lʼentorn i lʼexperiència amb tots els clubs que han passat per Prades Park, ens fa pensar que comencem a ser un dels ingredients principals de la recepta de cada temporada, i ens deixa molt satisfets escoltar repetidament que…

L’èxit comença aquí

“Totes les instal·lacions es troben en un mateix recinte, evitant desplaçaments i guanyant en eficàcia i concentració”


Instal·lacions de primera categoria per la realització dʼestades esportives i campus de futbol, amb tres camps de futbol reglamentaris de gespa natural. ( 2 de futbol 11 i un de futbol 7). També disposem dʼuna pista de bàsquet, pistes de pàdel, pistes de voleibol platja i piscina.


Àmplia oferta de serveis per a completar la vostra estada. Sales de conferències per a fer projeccions o xerrades tàctiques. Restaurant amb cuina de muntanya i menús especials per esportistes. Sales de jocs, Bar de la piscina amb visualització de canals esportius.

“Prades gaudeix d’un microclima únic, amb
dies assolellats i nits refrescants.”

“L’altitud (1000m) és clau per aconseguir
una preparació física de primer nivell”


Un complex esportiu situat a 1000m dʼaltura i enmig del parc natural de les Muntanyes de Prades envoltat de senders i camins de sorra tova per la realització dʼexercicis i circuits de resistencia. A 200 metres de la emblemàtica població de Prades.

2 camps de futbol 11 de gespa natural
1 camp de futbol 7 de gespa natural
Vestuaris amb dutxes i sala de material esportiu
2 piscines climatitzades exteriors
Bungalows de Fusta esportius de 30 places.
Bungalows privats de 4 i 6 places.

Restaurant especialitzat en cuina esportiva
Sala de reunions amb projector
Wifi a tot el complex
Sala de Jocs i Discoteca
Pistes de pàdel, bàsquet i voleibol
Discoteca

“La zona ofereix lʼoportunitat de practicar diferents activitats dʼaventura com ara Kayak, espeleologia, escalada.. i sobretot senderisme i trekking ja que està rodejat de muntanyes i llocs espectaculars”

Fem equip amb els millors

Campus

Els més recents

 • Campus Jordi Calavera
 • Campus Costa Daurada
 • Campus Tecni Futbol

Altres Campus que han estat aqui

 • C.E. Europa Campus
 • Campus Capdevila CF Tarrega
 • Campus de Tecnificació Hristo Stoichkov
 • Campus Barça Sport


Escoles i instituts

Càmping Prades Park està al centre de les muntanyes de Prades, a 2 hores de Barcelona, 1 hora de Lleida i 1 hora de Tarragona. Disposem d’un complex amb allotjament per grups com escoles i instituts, un restaurant que ofereix pensió completa de qualitat, i unes instal·lacions d’oci i esportives que ens fan un espai idoni per tot tipus d’edats.

Aquest 2019 estem començant a treballar conjuntament amb una empresa d’activitats d’educació ambiental i de divulgació científica enfocades a la natura i a l’astronomia. Ells disposen de monitors que s’encarreguen dels alumnes des de primera hora del matí fins la nit.

Per conèixer els detalls de tots els programes que oferim amb monitors, contacteu amb nosaltres al correu electrònic [email protected]

L’escalade est l’un des sports les plus pratiqués dans les montagnes de Prades tout au long de l’année. Nous avons la chance de rester à côté des destinations d’escalade réputées dans le monde entier.

Au Càmping Prades, vous serez situés au centre de tous les points d’escalade importants, avec l’avantage d’être dans un complexe avec de grandes parcelles, facilement accessible et avec de très bonnes réductions en basse saison. Vérifiez également les réductions que nous pouvons vous proposer dans les bungalows.

Chaque domaine, une discipline!

 • A 20 minutes de Siurana
 • A 20 minutes de la Mussara i la Febró
 • A 20 minutes del Montsant
 • A 20 minutes de la Riba

Dans la région du canyoning, notre société collaboratrice Gorg Aventura propose 2 séjours d’initiation pour découvrir les lieux de ces montagnes avec une touche d’aventure, puis vous pourrez en apprendre plus sur les détails.

 • Barranc dels Gorgs

Descente pour débutants, idéale pour les familles aventureuses ou pour les groupes n’ayant jamais pratiqué le canyoning. Un 4 × 4 vient à nous chercher le camping et avec 20 minutes nous arrivons au point de destination, où il marchera pendant 10 minutes par de beaux endroits.

 • Barranc del Glorieta

Descente pour débutants, ainsi qu’un pied plus sportif et plus long que le précédent. 4 × 4 minutes en voiture vous mèneront au camping et 30 minutes plus tard, de nouveaux marcherons attendent 25 minutes pour une belle sensation de retour grâce à la descente.

Il y a deux piscines, l’une plus profonde et l’autre pour les plus petites, et il y a parfois des jeux d’eau et Aquagym, qui permettent de visiter la montagne.

Aux abords des piscines se trouve un enclos avec des pelouses naturelles, des zones de soleil et des zones ombragées. Nous avons également des chaises longues et un service de sauveteur pour votre sécurité.

 • Nous utilisons l’énergie solaire via des panneaux solaires pour chauffer l’eau de piscine et un système de chloration écologique avec électrolyse saline pour protéger l’environnement et votre santé.
 • Les piscines sont ouvertes du 23 juin au 11 septembre.

Dans le complexe, il y a une grande zone sportive qui combine les sports les plus populaires de notre territoire. Vous pourrez continuer à pratiquer votre sport préféré, vous faire de nouveaux amis et passer un bon moment en plein air. Quel est ton endroit préféré?

 • 2 terrain de padel.
 • 2 terrain de foot en gazon naturel.
 • 1 terrain de beach volley.
 • 1 terrain de basket.
 • 1 table de ping-pong.

Si vous avez besoin de plus d’informations pour les groupes sportifs, consultez la section consacrée à: Estades Esportives.

Nous sommes situés à 200 mètres du village de Prades, également connu sous le nom de Villa Rouge pour la couleur du sol et l’architecture de toute la municipalité. Prades est l’un des villages les plus charmants de tout le pays, reconnu par le cachet des Vilas Florides, le tourisme familial et une destination pour le tourisme sportif en raison de sa hauteur et du beau temps.

Prades propose une offre gastronomique importante sur sa place principale où se trouve la célèbre Font de Prades du XIIIe siècle, qui fait partie de la culture et de l’histoire de cette ville et que vous pourrez découvrir son itinéraire culturel.

Au cours de l’année, un grand nombre d’événements sont organisés:

 • La foire au vin et au cava
 • La fête de la pomme de terre
 • La fête du thym.

Dans le dossier de bienvenue du camping, vous trouverez plus d’informations et les dates des festivités.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Empreses & Team Building

Càmping Prades està situat al centre de les muntanyes de Prades a 1.000 metres d’altura, el complex disposa de diferents tipus d’allotjaments, junt als menús gastronòmics adaptats a les vostres necessitats i les instal·lacions de lleure del mateix complex ens fan un espai idoni per passar la vostra reunió o estada de Team Building.

A continuació detallem les possibles necessitats que vulgueu afegir a la vostra estada:

 • Servei d’una sala amb projecció i so per fer xerrades o reunions
 • Servei de mitja pensió o pensió completa la nostre Restaurant
 • Guia d’excursions i activitats auto-guiades a peu per l’entorn
 • Accès a la piscina o us exclusiu de les pistes de pàdel
 • Servei de cambrer privat al nostre Sport & Lounge Bar
 • Contacte directe amb empreses de transport i autobús privat

Il y a deux piscines, l’une plus profonde et l’autre pour les plus petites, et il y a parfois des jeux d’eau et Aquagym, qui permettent de visiter la montagne.

Aux abords des piscines se trouve un enclos avec des pelouses naturelles, des zones de soleil et des zones ombragées. Nous avons également des chaises longues et un service de sauveteur pour votre sécurité.

 • Nous utilisons l’énergie solaire via des panneaux solaires pour chauffer l’eau de piscine et un système de chloration écologique avec électrolyse saline pour protéger l’environnement et votre santé.
 • Les piscines sont ouvertes du 23 juin au 11 septembre.

Dans le complexe, il y a une grande zone sportive qui combine les sports les plus populaires de notre territoire. Vous pourrez continuer à pratiquer votre sport préféré, vous faire de nouveaux amis et passer un bon moment en plein air. Quel est ton endroit préféré?

 • 2 terrain de padel.
 • 2 terrain de foot en gazon naturel.
 • 1 terrain de beach volley.
 • 1 terrain de basket.
 • 1 table de ping-pong.

Si vous avez besoin de plus d’informations pour les groupes sportifs, consultez la section consacrée à: Estades Esportives.

Nous sommes situés à 200 mètres du village de Prades, également connu sous le nom de Villa Rouge pour la couleur du sol et l’architecture de toute la municipalité. Prades est l’un des villages les plus charmants de tout le pays, reconnu par le cachet des Vilas Florides, le tourisme familial et une destination pour le tourisme sportif en raison de sa hauteur et du beau temps.

Prades propose une offre gastronomique importante sur sa place principale où se trouve la célèbre Font de Prades du XIIIe siècle, qui fait partie de la culture et de l’histoire de cette ville et que vous pourrez découvrir son itinéraire culturel.

Au cours de l’année, un grand nombre d’événements sont organisés:

 • La foire au vin et au cava
 • La fête de la pomme de terre
 • La fête du thym.

Dans le dossier de bienvenue du camping, vous trouverez plus d’informations et les dates des festivités.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

Per qualsevol consulta, suggerència o reserva truqueu-nos al telèfon del Càmping o envieu-nos un correu electrònic:


Estem especialitzats amb cuina de muntanya, i també oferim la possibilitat de dinars i/o esdeveniments per a grups. Normalment treballem amb la suficient anticipació perquè el grup pugui escollir els plats abans de venir i així ja estigui tot ben organitzat a la vostra arribada.

Podeu contactar-nos i us informarem de totes les opcions!

Divulgadors científics

Càmping Prades Park disposa d’un excel·lent ambient de concentració el qual és de gran ajuda en jornades de treball que requereixen grans esforços de concentració. És una molt bona opció per moure tot un departament per fer jornades de treballs intenses amb descansos en mig de la natura.

La combinació d’allotjaments per cada 2 integrants del projecte, pensió completa al nostre Restaurant, sales de treball amb projecció, connexió a internet i instal·lacions de lleure en el mateix càmping, fan d’aquest complex un lloc ideal per realitzar de forma productiva el projecte del vostre Departament.

Lorsque vous arrivez au camping, vous trouverez les meilleurs sentiers de randonnée auto-guidés dans le dossier de bienvenue, que nous vous livrerons à l’enregistrement. Vous trouverez les excursions expliquées à partir du camping, avec une carte d’orientation et la durée de chaque excursion. De plus, nous avons des cartes des sentiers naturels des montagnes de Prades si vous voulez faire votre randonnée.

Voici des descriptions des plus intéressantes :

 • La Roca Foradada: Le plus proche du camping, il s’agit d’un gros rocher situé à 3 km au milieu de la forêt, avec un trou au centre qui peut être atteint. Au sommet, vous aurez une très belle vue sur la vallée. Un 4 sur 5 pour aller voir les couchers de soleil .
 • Les 3 ermites: C’est un itinéraire culturel que nous avons à Prades, le dernier ermitage est situé à 4 km du camping, vous pouvez y aller à pied et aussi facilement en voiture. Il y a une aire de pique-nique et de très belles vues sur la vallée des Capafons. Ici, vous pouvez comprendre pourquoi Prades vous dit la Red Villa.
 • El Tossal de la Baltasana: Le sommet des montagnes de Prades, à 5 km du camping, est une excursion vigoureuse et sans équivoque qui nous mènera au sommet de 1203m. Par temps clair, vous pouvez même voir la mer. Il est fortement recommandé de le faire à vélo bien que sa difficulté soit modérée.
 • Els gorgs de la Febró: Par beau temps, nous vous recommandons d’aller voir les Gorgs de la Febró, une excursion située à 8 km du camping. Vous devez donc prendre la voiture et une fois garée, commencez l’excursion jusqu’à une cascade où vous pouvez le baigner.
 • De plus, dans le dossier de bienvenue, vous trouverez l’itinéraire pour aller à Siurana et pour aller au Toll de l’Olla..

Dans le complexe, il y a une grande zone sportive qui combine les sports les plus populaires de notre territoire. Vous pourrez continuer à pratiquer votre sport préféré, vous faire de nouveaux amis et passer un bon moment en plein air. Quel est ton endroit préféré?

 • 2 terrain de padel.
 • 2 terrain de foot en gazon naturel.
 • 1 terrain de beach volley.
 • 1 terrain de basket.
 • 1 table de ping-pong.

Si vous avez besoin de plus d’informations pour les groupes sportifs, consultez la section consacrée à: Estades Esportives.

Nous sommes situés à 200 mètres du village de Prades, également connu sous le nom de Villa Rouge pour la couleur du sol et l’architecture de toute la municipalité. Prades est l’un des villages les plus charmants de tout le pays, reconnu par le cachet des Vilas Florides, le tourisme familial et une destination pour le tourisme sportif en raison de sa hauteur et du beau temps.

Prades propose une offre gastronomique importante sur sa place principale où se trouve la célèbre Font de Prades du XIIIe siècle, qui fait partie de la culture et de l’histoire de cette ville et que vous pourrez découvrir son itinéraire culturel.

Au cours de l’année, un grand nombre d’événements sont organisés:

 • La foire au vin et au cava
 • La fête de la pomme de terre
 • La fête du thym.

Dans le dossier de bienvenue du camping, vous trouverez plus d’informations et les dates des festivités.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.

ELS ESPAIS

 • La Sala Galeria es la nova sala del Restaurant, amb una vidriera de 365º graus, ideal per llegir, treballar, prendre un refresc o esperar-vos còmodament si teniu una reserva. Esta equipada amb sofàs i taules d’estar, televisió 50” amb possibilitat de visualitzar partits o demanar el vostre canal desitjat. És una molt bona opció per quan plou o quan fa molt fred, ja que te una llar de foc que dona molt caliu a la sala.
 • Per altra banda, la amplia Terrassa ofereix servei de Bar i Carta per aquells que tinguin mascotes i volen degustar els menús del Restaurant. Espai apte pels fumadors, ja que està al aire lliure.

Celebracions i grups d’amics

Càmping Prades està situat al centre de les muntanyes de Prades a 1.000 metres d’altura. El complex disposa de diferents tipus d’allotjaments que junt amb els menús gastronòmics adaptats a les vostres necessitats i les instal·lacions de lleure del mateix complex, ens fan un espai idoni per passar la vostra celebració.

A continuació detallem els possibles requisits que vulgueu afegir a la vostra estada:

 • Servei d’una sala amb projecció, audio o reproducció de música
 • Servei de cambrer privat al nostre Sport & Lounge Bar
 • Accès a la piscina o us exclusiu de les pistes de pàdel
 • Mitja pensió o pensió completa al nostre restaurant
 • Servei de barraquisme amb monitor titulat o partides de paintball
 • Contacte directe amb empreses de transport i autobús privat


L’escalade est l’un des sports les plus pratiqués dans les montagnes de Prades tout au long de l’année. Nous avons la chance de rester à côté des destinations d’escalade réputées dans le monde entier.

Au Càmping Prades, vous serez situés au centre de tous les points d’escalade importants, avec l’avantage d’être dans un complexe avec de grandes parcelles, facilement accessible et avec de très bonnes réductions en basse saison. Vérifiez également les réductions que nous pouvons vous proposer dans les bungalows.

Chaque domaine, une discipline!

 • A 20 minutes de Siurana
 • A 20 minutes de la Mussara i la Febró
 • A 20 minutes del Montsant
 • A 20 minutes de la Riba

Dans la région du canyoning, notre société collaboratrice Gorg Aventura propose 2 séjours d’initiation pour découvrir les lieux de ces montagnes avec une touche d’aventure, puis vous pourrez en apprendre plus sur les détails.

 • Barranc dels Gorgs

Descente pour débutants, idéale pour les familles aventureuses ou pour les groupes n’ayant jamais pratiqué le canyoning. Un 4 × 4 vient à nous chercher le camping et avec 20 minutes nous arrivons au point de destination, où il marchera pendant 10 minutes par de beaux endroits.

 • Barranc del Glorieta

Descente pour débutants, ainsi qu’un pied plus sportif et plus long que le précédent. 4 × 4 minutes en voiture vous mèneront au camping et 30 minutes plus tard, de nouveaux marcherons attendent 25 minutes pour une belle sensation de retour grâce à la descente.

Il y a deux piscines, l’une plus profonde et l’autre pour les plus petites, et il y a parfois des jeux d’eau et Aquagym, qui permettent de visiter la montagne.

Aux abords des piscines se trouve un enclos avec des pelouses naturelles, des zones de soleil et des zones ombragées. Nous avons également des chaises longues et un service de sauveteur pour votre sécurité.

 • Nous utilisons l’énergie solaire via des panneaux solaires pour chauffer l’eau de piscine et un système de chloration écologique avec électrolyse saline pour protéger l’environnement et votre santé.
 • Les piscines sont ouvertes du 23 juin au 11 septembre.

Dans le complexe, il y a une grande zone sportive qui combine les sports les plus populaires de notre territoire. Vous pourrez continuer à pratiquer votre sport préféré, vous faire de nouveaux amis et passer un bon moment en plein air. Quel est ton endroit préféré?

 • 2 terrain de padel.
 • 2 terrain de foot en gazon naturel.
 • 1 terrain de beach volley.
 • 1 terrain de basket.
 • 1 table de ping-pong.

Si vous avez besoin de plus d’informations pour les groupes sportifs, consultez la section consacrée à: Estades Esportives.

Deux espaces parfaitement conçus pour un moment rafraîchissant et déconnecté, situés au centre du camping, à proximité des jeux pour enfants et donnant sur les piscines.

 • Regardez la retransmission de toutes les compétitions de votre équipe favorite dans notre bar sportif doté de trois téléviseurs et d’équipements audio spécialisés.
 • Aprés le dîner, nos cocktails haut de ganne, nos mojitos et nos gintonics profitent de la quiétude de la montagne ou des spectacles programmés à côté du bar.

Dos formes recomanades d’allotjar els grups a Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones més amplis i amb més privacitat.

 • Els allotjaments familiars estan equipats amb cuina completa, bany complet, dutxa TV, Nevera, Cafetera Automàtica, mantes, calefacció, terrassa i pàrking.
 • Els allotjaments refugi disposen només de llits pels ocupants amb 2 banys d’emergència. Al centre del càmping es pot trobar l’edifici central amb la resta de serveis.

Disposem d’una sala dedicada a Grups amb capacitat de 150 persones, disposa de grans vidrieres amb llum natural, projector i 3 TV per visualitzar presentacions, partits o imatges. També es pot usar la sala per reunions, mítings o activitats team building.

Està situada a la dreta del Restaurant, molt a prop del pàrquing del Càmping, ideal per caminadors o excursionistes, esmorzars i trobades de cotxes antics, motoristes o ciclistes.

Estem experimentats amb celebracions i banquets de tot tipus, amb la possibilitat de personalitzar el menú al vostre gust, si voleu aperitiu previ o escollir si voleu taules rodones.


Caus i esplais

Disposem d’un espai d’acampada lliure per plantar les tendes dels caus i els esplais que venen al Càmping. A més, disposem de banys amb dutxes d’aigua calenta, camp de futbol per realitzar activitats, un minimarket per si es necessita comprar algun producte bàsic i en cas que tinguem mal temps, podeu trobar una sala on es pot realitzar una xarrada o diverses activitats.

Consulteu-nos el preu especial per esplais i caus, i teniu en compte que és necessari realitzar reserva prèvia.

Le bloc service a été rénové les douches et les toilettes depuis 2015 pour donner un maximum de confort à nos clients. Ils peuvent trouver:

 • Lave-mains
 • Vestuiaires individuels et douches.
 • Baignoire et table à langer.
 • Salle de bain complète pour handicapés.

Pour garantir votre confort tout au long du séjour, nous proposons également un espace avec:

 • Machine à laver (fonctionne avec des jetons)
 • Un lieu pour laver la vaisselle et un autre pour laver les vêtements.

Notre aire de jeux à des balançoires, une balançoire pour les bébés, une maison avec un toboggan…

 • À côté, se trouvent la salle de jeux et le Miniclub. C’est le lieu de rencontre pour l’animation de camping. Vous pourrez y faire de l’artisanat, jouer à des jeux de société, jouer au billard et au futbolin.
 • Pour le public le plus animé et le plus jeune, la même salle de nuit est transformée en mini-disco pour des séances de danse ou de cinéma.

Pour connaître plus de détails sur les activités d’animation qui sont réalisées dans le camping, allez à la section d’Activités

Dans le complexe, il y a une grande zone sportive qui combine les sports les plus populaires de notre territoire. Vous pourrez continuer à pratiquer votre sport préféré, vous faire de nouveaux amis et passer un bon moment en plein air. Quel est ton endroit préféré?

 • 2 terrain de padel.
 • 2 terrain de foot en gazon naturel.
 • 1 terrain de beach volley.
 • 1 terrain de basket.
 • 1 table de ping-pong.

Si vous avez besoin de plus d’informations pour les groupes sportifs, consultez la section consacrée à: Estades Esportives.

Trouvez tous les aliments de base pour vos repas quotidiens et les objets pour pouvoir faire un barbecue aussi utile que le charbon et les plaques d’allumage.

Pour le petit-déjeuner, vous pourrez commander du pain, des croissants et des ensaimadas spécialement préparés pour vous. Vous pourrez également trouver les capsules de café des hébergements pour déguster un bon café.

 • En moyenne et haute saison, vous pouvez acheter des fruits et des légumes de saison.
 • Nous avons des produits de proximité et km 0 de la région, pour promouvoir le territoire. Vous pouvez aussi acheter des souvenirs du Camping Prades.

Nous sommes situés à 200 mètres du village de Prades, également connu sous le nom de Villa Rouge pour la couleur du sol et l’architecture de toute la municipalité. Prades est l’un des villages les plus charmants de tout le pays, reconnu par le cachet des Vilas Florides, le tourisme familial et une destination pour le tourisme sportif en raison de sa hauteur et du beau temps.

Prades propose une offre gastronomique importante sur sa place principale où se trouve la célèbre Font de Prades du XIIIe siècle, qui fait partie de la culture et de l’histoire de cette ville et que vous pourrez découvrir son itinéraire culturel.

Au cours de l’année, un grand nombre d’événements sont organisés:

 • La foire au vin et au cava
 • La fête de la pomme de terre
 • La fête du thym.

Dans le dossier de bienvenue du camping, vous trouverez plus d’informations et les dates des festivités.

 • La fauna del nostre bosc presenta una diversitat d’espècies gràcies al microclima que presenta aquest espai, les marcades diferències en l’altitud i els nombrosos cursos d’aigua han propiciat que la fauna de Prades presenti les especies més típiques del mediterrani, es calcula que hi ha al voltant de 900 espècies de fauna, no obstant, la majoria d’elles són invertebrats. Entre els més singulars podem trobar el cabirol, la musaranya menuda, el gat salvatge, la guineu i el teixó.
 • En quant la flora, podem trobar nombrosos boscos de roures, castanyers, pi roig i alzines. Junt amb aquestes espècies hi podem trobar altres plantes com el boix grèvol, farigola o el romaní. Els bolets a la temporada de la tardor presenten un gran atractiu destacant el rovelló de Prades, el fredolic, la pota de perdiu i els ceps.

Estades esportives
Escoles i Instituts
Empreses & Team Building
Divulgadors científics
Celebracions i grups d’amics
Caus i esplais