30 anys de passió

Hi havia una vegada, un càmping al cor de les muntanyes de Prades que es deia Camping Prades, on es podia sortir caminant a fer excursions per conèixer els racons més bonics de les muntanyes de Prades i el pintoresc poble de Prades…

Fa gairebé 30 anys que el nostre pare va començar a complir el seu somni de fer un càmping i avui en dia s’ha convertit en la nostra passió i en una destinació de vacances ideal per a famílies i amants de l’esport i la natura. Us esperem a totes i tots!

Càmping Prades va ser creat l’any 1991 per Josep Sans, director actual del complex, que va observar que la excel·lent situació de Prades en el territori i el seu paratge natural mereixien ser coneguts per la resta d’aventurers del nostre país.

Durant tota la seva joventut s’havia allotjat en diferents càmpings del territori europeu i en veure l’agradable ambient i familiaritat va emprendre la decisió de crear-ne un a Prades.

El respecte amb el medi ambient era un factor prioritari doncs des de l’inici del càmping s’ha anat implementant energies renovables per l’aigua sanitària, climatitzar la piscina, i al 2019, s’ha realitzat la instal·lació de plaques solars per produir electricitat.

Aquests últims anys s’ha acabat d’incorporar la segona generació de la família, la Mireia i el Dídac, compartint la mateixa passió i a la vostra disposició!

“Després de 30 anys, Càmping Prades segueix essent un Càmping familiar on el més important per nosaltres, és tenir cura de que totes les instal·lacions que tenim, estan en perfectes condicions, i tant bon punt es necessita una millora o una innovació ens posem a la vostra disposició per tenir aquest complex preparat per les vostres vacances”

Moltes gràcies a totes les families, a la resta de l’equip i als col·laboradors per ajudar-nos a seguir endavant any rere any!