Aquesta cervesa està elaborada amb llúpol de Prades!

Des del Càmping Prades Park estem molt contents que el sector primari de Prades continuï tenint gran importància junt amb el sector turístic, doncs gràcies a l’altura de la nostra població, durant molts anys s’han cultivat les millors patates i avellanes de la província.

A part de destacar amb aquests productes, l’altura de Prades a cridat l’atenció d’un dels sectors més difícils de fidelitzar al client, i és que el Grup Damm des de 2014 ha estat estudiant la possibilitat de cultivar una varietat de llúpol favorable a l’altura i a la tipologia del terreny.

Així doncs, van trobar que la varietat que millor s’adaptava, era l’anomenada “varietat Nugget”. Finalment, al 2018 va sortir al mercat la Complot, la IPA de Estrella Damm, la primera cervesa elaborada amb llúpol del mediterrani.

Per aquesta raó, els camps d’agricultura dels voltants del càmping han canviat d’aspecte en els últims anys, ja que per una banda estem vorejats d’aquesta varietat, que s’enfila en uns suports de 3,5 metres d’alçada. I d’aquesta manera jugant al camp de futbol, o caminant per l’entorn, es pot apreciar aquesta singular varietat.

Els clients del càmping que han anat coneixent la cervesa ens han comentat que té una amargor molt característica i que quan tanquen els ulls els recorda a les fresques tardes de primavera i d’estiu a la terrassa del seu Bungalow o parcel·la del Càmping Prades Park.

Esperem que ven aviat els agricultors i el Grup Damm donin a conèixer aquesta cervesa a traves de visites guiades pels conreus amb un tast de cervesa i patates de Prades. Un motiu més per que nous turistes vinguin a conèixer aquesta zona rural i es vulguin allotjar en els nostres allotjaments de muntanya de Prades.

Encantats de coneixe’t Complot!