CONDICIONS DE RESERVA

Les reserves es poden realitzar a través de la web, telefònicament o presencialment.

Detallem a continuació les condicions generals de reserva:

 • El titular de la reserva ha de ser major d’edat.
 • La reserva és personal i no es pot transferir sense autorització prèvia.
 • Ens esforcem per tenir molt en compte les necessitats i preferències dels nostres clients. Una parcel·la o allotjament específic, està sempre subjecte a petició i es confirmarà segons disponibilitat. No obstant, Camping Prades Park es reserva el dret de modificar aquest número d’allotjament o parcel·la, sempre respectant la mateixa tipologia contractada o facilitant-n’hi una de categoria superior.
 • Per formalitzar la reserva cal abonar el 40% de l’import total de l’estada. Aquest import pot ser pagat mitjançant targeta de crèdit o bé per transferència bancària* (* per arribades posteriors a 7 dies des de la data de reserva).
 • El procés de reserva finalitza amb la confirmació que envia el càmping, per correu electrònic, quan ha rebut el dipòsit de reserva.
 • El titular de la reserva ha de verificar la confirmació de la reserva i notificar a Camping Prades Park, immediatament per escrit o per correu electrònic, qualsevol error que pugui detectar.
 • En el moment de la inscripció cal presentar a la Recepció el DNI o passaport original del titular i de cada acompanyant. És responsabilitat del titular de la reserva registrar a totes les persones que l’acompanyen.
 • L’estada caldrà que sigui abonada completament en el moment de la inscripció. El pagament es podrà realitzar en efectiu o amb targeta de crèdit/dèbit.

Detallem a continuació les condicions particulars per a cada tipus de reserva:

En allotjaments (bungalow / mobil-home):

 • No s’inclouen llençols ni tovalloles. Poden contractar-ho per millorar el seu allotjament.
 • No s’accepten animals de companyia als Bungalows. Si que s’accepten als Mobil Homes i sota petició, exceptuant les races considerades com a perilloses. El client està obligat a registrar els gossos i és la seva responsabilitat el bon comportament de la seva mascota. Han d’anar lligats i sempre acompanyats.
 • Cal respectar el nombre màxim de persones que s’admeten en cada tipus d’allotjament. Només els menors de 2 anys poden no comptabilitzar-se en el còmput total.
 • L’hora d’arribada és de 16h a 22h i l’hora de sortida és a les 11h.
 • En el moment de la inscripció caldrà deixar una fiança de 100€ en targeta, per allotjament, que es retornarà 48h després del dia de sortida sempre que l’allotjament es deixi en les condicions en què s’ha trobat.

En parcel·les d’acampada:

 • El nombre màxim d’ocupants per parcel·la és de 6 persones, nens inclosos.
 • En la zona d’acampada s’admeten gossos, exceptuant les races considerades com a perilloses. El client està obligat a registrar els gossos i és la seva responsabilitat el bon comportament de la seva mascota. Han d’anar lligats i sempre acompanyats.
 • Es necesari indicar en la reserva si s’allotjaran en auto-caravana, caravana o tenda.
 • L’hora d’arribada és de 12h a 22h i l’hora de sortida és abans de les 12h.

IMPOST TURÍSTIC

Segons la Llei 5/2012, 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives, i en la creació d’un impost sobre les estades en establiments turístics, el client està obligat a abonar la taxa turística directament al càmping: 1,32 € per persona/ dia, fins a un màxim de set nits (els menors de 16 anys n’estan exempts).

CANCEL·LACIÓ D’UNA RESERVA

L’impagament del dipòsit de la reserva dins les 48 hores, donarà lloc a la cancel·lació immediata de la sol·licitud de reserva.

La reserva es mantindrà fins a les 22h del dia d’entrada previst en la seva reserva. Transcorregut aquest termini, Camping Prades Park es reserva el dret d’anul·lar la reserva.

La nostra política de cancel·lació, en funció de la data en que es notifica, és:

 • més de 30 dies = 100% reembossament
 • entre 30 i 7 dies = 50% reembossament
 • menys de 7 dies = 0% reembossament

En cas d’anul·lació d’una reserva cal comunicar-ho a la Recepció, ja sigui telefònicament o per correu electrònic. El càmping enviarà sempre un correu electrònic confirmant la cancel·lació d’aquesta reserva y notificant al client el procés de devolució del dipòsit de la reserva, d’acord amb la nostra política de cancel·lació. Les devolucions s’efectuaran en transferència bancària, si procedeix, a finals del mes següent a la data de cancel·lació.

Camping Prades Park es reserva el dret, en cas d’ overbooking o qualsevol altre motiu justificable, de cancel·lar la reserva en un termini màxim de 48h posteriors a la seva sol·licitud. En aquest cas, es compromet a avisar al client el més aviat possible i si s’hagués pagat el dipòsit de la reserva, s’abonaria íntegrament aquest import.

PAGAMENT 100% SEGUR

Camping Prades Park informa que es compleixen els protocols SSL, a l'utilitzar les passarel·les de pagament el sistema 3DSecure redirigint les dades a servidors segurs sense que el comerç pugui accedir-hi o emmagatzemar-los.

** ACTUALITZACIÓ COVID-19 **

En el cas que el Govern decreti mesures que no permetin la mobilitat flexibilitzarem la política de cancel·lació, quedant de la següent manera:

Quan la reserva es veu afectada per les restriccions imposades pel Govern en relació al Covid-19 no té afecte la política de cancel·lació ordinària i s’aplica el reembossament del 100% del dipòsit entregat. Es recomana utilitzar el dipòsit de reserva per una altra estada (des de recepció li comunicarem els avantatges d’aquesta modalitat). En cas de procedir al reembossament, aquest s’efectuarà a finals del mes següent a la data de cancel·lació.

RESCABALAMENT DE L’ESTADA

En cas de no realitzar la totalitat de l’estada reservada, el client no tindrà dret al reembossament dels dies no consumits.

Avantatges de reservar amb nosaltres

Millor tarifa garantida
A la nostra web hi trobaràs els millors preus i ofertes per a la teva estada. 

Cancel·lació gratuïta
Si ho fas amb 30 dies d’antelació, et retornem el 100% dels diners.

Seguretat en el pagament
Realitza les teves compres amb la màxima seguretat certificada.

Reserva ara!