Allotjaments recomanats per venir amb mascotes

A continuació et presentem els allotjaments que permeten l’entrada de mascotes. Des de Càmping Prades Park volem que la vostra escapada sigui amb la família al complert! Les vostres mascotes estaran encantades de descobrir noves muntanyes i excursions.

Mobil Home Primavera

El Mobil Home Primavera és un allotjament ideal per parelles que vinguin amb mascota. Tapiçat de fusta per la part interior, amb una habitació de matrimoni, bany complert i menjador amb cuina. El seu nom ve donat pels diferents colors de la seva façana.

Allojamients relacionats

Vila Vermella
Bungalow Niu
Bungalow Iglú

Mobil Home Primavera Familiar

Els Mobil Homes Primavera Familiars son els allotjaments ideals per les families que venen amb mascotes. Situats en diferents ubicacions del càmping, tots els models tenen petites diferencies amb la distribució i la ubicació del càmping

Si teniu algun requisit indispensable truqueu-nos per escollir el model ideal, en cas contrari deixat sorprendre pel seu encant!

Allojamients relacionats

Vila Vermella
Bungalow Niu
Bungalow Iglú

Bungalow Niu

Els Bungalows Niu són allotjaments de fusta per a 2 persones, l’espai és petit, ja que només té 2 llits i en alguns models també té un bany amb dutxa. Molt recomanable com a tenda de campanya o camper alternativa per quan fa fred, o per a aventurers que només necessiten allotjament per descansar.Allotjaments relacionats

Vila Vermella
Bungalow Niu
Bungalow Iglú

Mobil Home Primavera
MH Primavera Familiar
Bungalow Niu