Allotjament recomanat per grups

Dues formes d’allotjar als grups al Càmping Prades són en Bungalow Refugi o en Bungalows Familiars, depenen si tot el grup es vol allotjar al mateix allotjament o volen allotjaments familiars de 2, 4 o 6 persones, més amplis i amb més privacitat.

Bungalow Refugi

El Bungalow Refugi és ideal per grups que vulguin estar tots al mateix allotjament fent mitja pensió o pensió completa al nostre Restaurant Comtes de Prades. Disposa de 2 banys en el mateix allotjament, no obstant al centre del càmping trobaran l’edifici de serveis amb les dutxes. A l’apartat de Grups trobareu informació de les activitats i les instal·lacions per vosaltres.Allojamients relacionats

Siurana 6
Vila Vermella
Bungalow Niu

Bungalow Vila Vermella

Els Bungalows Vila vermella són uns allotjaments de fusta per 2 o 4 persones amb terrassa amplia per 4 persones i barbacoa de pedra. Estan ubicats molt a prop de la zona infantil i de la piscina. Envoltats de l’entorn natural de Prades i els serveis del càmping passareu una estada genial!

Allojamients relacionats

Siurana 6
Vila Vermella
Bungalow Niu

Siurana 6

Els Bungalows Siurana 6 són ideals per families nombroses ja que disposen de dos plantes i una terrassa àmplia. Estan compostos per 2 habitacions amb llit de matrimoni i 2 llits individuals a la planta superior. Estan situats al carrer dels Bungalows just al costat de la piscina i el parc infantil.

Allojamients relacionats

Siurana 6
Vila Vermella
Bungalow Niu

Bungalow Refugi
Vila Vermella
Siurana 6