Al arribar al càmping, trobaran les millors rutes de senderisme auto-guiades a la Carpeta de Benvinguda, que els hi entregarem al check-in. Hi trobaran les excursions explicades des del Càmping, amb un mapa orientatiu i la duració de cada excursió. A més, tenim mapes dels camins naturals de les muntanyes de Prades per si voleu muntar vosaltres l’excursió.

A continuació fem una descripció de les més interessants:

  • La Roca Foradada: La més a prop del càmping, és una gran roca situada a 3 km en mig del bosc que té un forat al centre que s’hi pot pujar, a la part de dalt obtindreu molt bones vistes de la vall. Un 4 de 5 per anar a veure les postes de sol.
  • Les 3 ermites són una ruta cultural que tenim a Prades, la última ermita es situa a 4 km del Càmping, es pot arribar caminant i també de forma fàcil amb cotxe. Hi ha una zona de Pic-nic i molt bones vistes a la vall de Capafons. Aquí podreu apreciar perquè a Prades li diuen la Vila Vermella.
  • El Tossal de la Baltasana: El cim de les muntanyes de Prades, a 5 km del Càmping, una excursió enèrgica i amb desnivell que ens portarà al cim de 1203m. Als dies clars fins i tot es pot observar el mar. Molt recomanable fer-la amb bicicleta tot i que és de dificultat moderada.
  • Els gorgs de la Febró: Des de Sant Joan fins a l’Octubre recomanem anar a veure els Gorgs de la Febró, una excursió que està situada a 8 km del Càmping, per tant s’ha d’agafar el cotxe i una vegada aparcat, comença l’excursió fins arribar a una cascada on us hi podreu banyar.
  • A més, a la Carpeta de Benvinguda trobareu la ruta per anar a Siurana i per anar al Toll de l’Olla.