<< Veure totes les noticies

Càmping Prades Park aconsegueix el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

21 Desembre 2017 La Generalitat reconeix al resort tarragoní com un establiment responsable amb el medi ambient.


 

La Direcció del Càmping Prades ha dut a terme diferents accions per minimitzar l’impacte ambiental i contribuir a la millora del medi ambient i de l’entorn que l’envolta.

 

Dins les mesures preses pel Càmping destaquen la implantació de l’Energia solar, il·luminació LED, segregació dels residus, ús racional dels consums d’aigua i llum, climatització de la piscina mitjançant energia solar i tallers de reciclatge entre d’altres activitats de concienciació ambiental.

 

 

Mireia Sans, Gerent de Càmping Prades Park:

 

“Després d’un seguit de
mesures preses per la direcció i els treballadors del nostre càmping hem aconseguit tenir un establiment que no tan sols respecta el medi ambient, sinó que treballa activament per protegir-lo.

 

A Càmping Prades Park estimem la natura. A més, fa molts anys que treballem de manera respectuosa amb el medi ambient i fomentem comportaments i actuacions sostenibles entre els nostres clients. “

 

 

Aquesta certificació ha estat auditada per l’empresa Blau Advisors de Montlbanc que han certificat l’adequació de les instal·lacions complint amb tots els requisits i obligacions indicades per l’administració.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail