<< Veure totes les ofertes

Càmping i Barranquis- me!
Aventura 100%

 

Ja entrats a la primavera us portem un paquet d’oferta molt especial per les parelles, famílies o grups aventurers. Es tracta de realitzar una jornada de barranquisme per la zona de les muntanyes de Prades amb allotjament o parcel·la de Càmping inclosa.

 

 

La nostra empresa col·laboradora Gorg Aventura ofereix 2 descensos d’iniciació perquè descobriu els indrets d’aquestes muntanyes amb un toc d’aventura, a continuació podreu conèixer els detalls de cada una:

 

 

  Barranc dels Gorgs

Descens per debutants, ideal per les famílies aventureres o per grups que no han fet mai barranquisme. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 20 minuts arribem al punt de destinació, on es caminarà durant 10 minuts per bonics indrets fins arribar a l’inici del descens.

 

Durada del descens 2 hores.

Durada total entre 4 i 5 hores.

 

  Barranc del Glorieta

Descens també d’iniciació tot i que una mica més esportiu i llarg que l’anterior. Requereix una mínima condició física ja que és més llarg i en acabat el descens hi ha un retorn a peu fins al punt de partida d’una hora aproximadament. Un 4×4 ens ve a buscar al càmping i amb 30 minuts arribem al punt de destinació, on caminarem durant 25 minuts per un bonic sender fins arribar a l’inici del descens.

 

Durada del descens entre 2 i 3 hores.

Durada total entre 5 i 6 hores.

 

 

 

Què inclou l’activitat

Material i equipament específic, assegurances, guia qualificat i amb experiència, transport des del Càmping, fotografies realitzades durant l’activitat, barreta energètica i aigua.

 

Què s’ha de portar:

 Calçat per realitzar l’activitat. Es recomana calçat esportiu o de muntanya que es pugui mullar.

Banyador.

Roba esportiva per l’aproximació i retorn a peu (samarreta llarga i malles o pantaló llarg).

Roba i calçat de recanvi per després de l’activitat.


 

Reserva-ho amb la teva parcel·la o allotjament preferit. Oferta valida des de 2 a 8 persones, troba la disponibilitat en el següent enllaç:

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail