<< Veure totes les ofertes

Bungalow, fotografia estrelles
El cap de setmana del 23 de Març, hem preparat una activitat amb allotjament dedicada a la fotografia i en aquesta primera edició, s’impartirà una sessió formativa sobre fotografia nocturna.

 

 

“Es una activitat pensada per les famílies o les parelles que volen fer una escapada de cap de setmana sense deixar de practicar la seva afició”

 

És una sessió formativa per nivell iniciació que durarà 2 hores amb la càmera, el Dissabte 23 a la nit, i 1 hora el Diumenge 24 al matí per explicar el processat de la imatge, amb l’esmorzar inclòs. L’activitat serà impartida pels nostres companys d’AstroPrades.

 

Els continguts que tractarem durant la sessió són els següents:

 

  Presentació del equip fotogràfic necessari i recomanat.

  Elecció de la composició per un bon resultat.

  Settings de la càmera segons condicions.

  Il·luminació i “Light painting”.

  Processat bàsic d’imatges amb software per millorar el resultat.

 

 

A continuació teniu l’oferta preparada

 

   En aquesta oferta s’hi inclou l’allotjament pel fotògraf i per tots els acompanyants, un accés a la sessió formativa per l’alumne fotògraf amb un accés a l’esmorzar del Diumenge 24. 

 

  En cas que hi hagi més d’un fotògraf per allotjament interessat en el curs, en les extres opcionals del motor de reserves teniu una casella per seleccionar el nombre d’assistents desitjats.

 

  Material recomanat: Roba d’abric, frontal amb llum vermella, equip fotogràfic (càmera DSLR, trípode, objectius de focal curta 14-24mm).

 

  Reserveu 2 nits per obtenir el 30% de descompte al preu del allotjament!

 

 

 


 

 

L’equip d’ Astro Prades

 

Són un equip multidisciplinar amb experiència en la docència, l’astronomia, l’astrofotografia, la divulgació científica, la gestió turística, el lideratge de projectes d’àmbit europeu, l’administració pública i la gestió d’empresa. Treballen per fer realitat el que serà un centre astronòmic de referència en la divulgació, recerca i protecció dels cels foscos. Prades, a gairebé 1.000m d’alçada, reuneix com cap altra a la demarcació de Tarragona, unes condicions de foscor i estabilitat del cel que permeten gaudir d’observacions astronòmiques d’alta qualitat.

 

Facebooktwittergoogle_plusmail