Ruta dels Refugis

Lo Refugi a Cornudella del Montsant, el Refugi de La Mussara, el Refugi de Mont-ral i el Refugi del Càmping de Prades ofereixen un lloc de descans entre cadascuna de les etapes.

ruta dels refugis
La Nova Ruta dels Refugis neix amb l’objectiu de donar a conèixer les muntanyes de la Costa Daurada conectant les Muntanyes de Prades i el Parc Natural de la Serra del Montsant mitjançant un recorregut que combina esport, natura, cultura i repòs.
Refugi del Càmping Prades

 

Ctra. T70I km 6.850 – Telèfon: 977868270
El poble de Siurana, el barranc dels Gorgs, l’antic poble de La Mussara, el camí de les Tosques, el “niu de l’ àliga”, el pont de Goi, l’ermita de l’Abellera, el cim de la Baltasana, Albarca, l’antic Camí dels Cartoixans… són alguns dels espais més emblemàtics que podrem descobrir durant l’itinerari. Podem seguir anomenat pobles amb encant, senderons, fonts, rierols…. però no us podem transmetre les sensacions que podeu viure.

 

Com funciona??
Podeu contactar amb la Central de Reservas. Amb només un “click” podeu reservar plaça a la ruta, estació de l’any, allotjaments, obsequis, així com també serveis de guia, gps, transport de material, assistència a ruta, etc…
La Nova Ruta dels Refugis es pot fer en 4 dies o en 2 caps de setmana, i per als més caminadors en 3 o 2 dies.
També està la versió trail running en 24h dins de la cursa “Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada”.
Us mimarem per a que la Nova Ruta dels Refugis sigui una gran experiència.

 

Més informació a: https://larutadelsrefugis.cat/ca/